+48 18 20 11 317 mobile + 48 728 864 485 Karolówka Hotel Zakopane ul. Chłabówka 1

Śniadanie Wielkanocne Zakopane – Menu Pakietu Wielkanoc 2025

śniadanie wielkanocne Zakopane

Wielkanocna oferta Restauracji Karolówka

 Niedzielne Śniadanie Wielkanocne 20.04.2025r

Zapraszamy w godzinach od 8.00 do 11.00

Wielkanocne śniadanie – bufet z dodatkowym wyborem specjalnych w tym dniu przysmaków świątecznych :

  • Żurek Wielkanocny z białą kiełbasą
  • Jajka faszerowane
  • Podhalańskie wędliny świąteczne i sery
  • Galantyny, tymbaliki, roladki szynkowe z chrzanem w auszpiku
  • Pasztety
  • Sałatki i pasty
  • Chrzan z jajkami do wędlin…
  • Świąteczne ciasta, kawa z ekspresu, soki, owoce bez ograniczeń

Menu Wielkanocne – cennik Wielkanoc Zakopane 2025

codziennie specjalne śniadania świąteczne – bufet od 8.00 do 10.00 niedziela 20.04.24r – Śniadanie Wielkanocne – bufet od 8.00-11.00 obiadokolacje z deserem serwowane od 13.00 do 21.00
cena 80.00 PLN cena 150.00PLN cena 100.00PLN
  • Dzieci od 3 do 10 lat – zniżka 30% (obiadokolacja z deserem – porcja dla dzieci)

Menu Wielkanocne – Wielkanoc Zakopane 2025

Codziennie śniadania w formie bufetu szwedzkiego dania ciepłe i zimna płyta, codziennie ciasto świąteczne, kawa z ekspresu, herbata, soki, owoce – bez ograniczeń.

Obiadokolacje – każdego dnia do wyboru dwie wersje menu: zup, dań głównych, deser, oraz lampka wina lub woda z cytryną dla dzieci kompot .

Wielki Piątek

Obiad
ZUPA:

  • Rosół z makaronem
  • Krem pomidorowy z groszkiem ptysiowym

DANIE GŁÓWNE:

  • Ryba miruna w cieście koperkowym z ziemniaki puree i surówka z kapusty kiszonej
  • Grillowany filet z kurczaka z bekonem i serami regionalnymi z ziemniaki opiekanymi i surówką colesław

DESER:

  • Królewicz      

Wielka Sobota

Obiad
ZUPA:

  • Rosół z makaronem
  • Ogórkowa z ryżem

DANIE GŁÓWNE:

  • De volaille z ziemniakami puree i zestawem surówek
  • Schab w sosie pieczeniowym z kluskami śląskimi i buraczkami z chrzanem i jabłkiem

DESER:

  • Ptasie mleczko     

Niedziela Wielkanocna

Obiad
ZUPA:

  • Rosół z makaronem
  • Kwaśnica z żeberkiem wędzonym

DANIE GŁÓWNE:

  • Polędwiczki wieprzowe z sosem borowikowym z ziemniakami puree i kapustą modrą
  • Kofty z jagnięciny z frytkami i mixem sałat + dip czosnkowy

DESER:

  • Szarlotka na ciepło z lodami waniliowymi

Poniedziałek Wielkanocny

Obiad
ZUPA:

  • Rosół z makaronem
  • Barszcz czerwony z uszkami

DANIE GŁÓWNE:

  • Roladka drobiowa ze szpinakiem i suszonymi pomidorami w sosie śmietanowo-ziołowym
  • z ziemniakami opiekanymi oraz zestawem surówek
  • Kotlet po Zbójnicku z ziemniakami puree i kapusta zasmażaną

DESER:

  • Ciasto „Stefanka”

Śniadanie Wielkanocne Hotel Dwór Karolówka Restauracja Zakopane