Śniadanie Wielkanocne Zakopane – Menu Pakietu Wielkanoc 2025

Wielkanocna oferta Restauracji Karolówka
Niedzielne Śniadanie Wielkanocne 20.04.2025r
Zapraszamy w godzinach od 8.00 do 11.00
Wielkanocne śniadanie – bufet z dodatkowym wyborem specjalnych w tym dniu przysmaków świątecznych :
- Żurek Wielkanocny z białą kiełbasą
- Jajka faszerowane
- Podhalańskie wędliny świąteczne i sery
- Galantyny, tymbaliki, roladki szynkowe z chrzanem w auszpiku
- Pasztety
- Sałatki i pasty
- Chrzan z jajkami do wędlin…
- Świąteczne ciasta, kawa z ekspresu, soki, owoce bez ograniczeń
Menu Wielkanocne – cennik Wielkanoc Zakopane 2025
codziennie specjalne śniadania świąteczne – bufet od 8.00 do 10.00 | niedziela 20.04.24r – Śniadanie Wielkanocne – bufet od 8.00-11.00 | obiadokolacje z deserem serwowane od 13.00 do 21.00 |
---|---|---|
cena 80.00 PLN | cena 150.00PLN | cena 100.00PLN |
- Dzieci od 3 do 10 lat – zniżka 30% (obiadokolacja z deserem – porcja dla dzieci)
Menu Wielkanocne – Wielkanoc Zakopane 2025
Codziennie śniadania w formie bufetu szwedzkiego dania ciepłe i zimna płyta, codziennie ciasto świąteczne, kawa z ekspresu, herbata, soki, owoce – bez ograniczeń.
Obiadokolacje – każdego dnia do wyboru dwie wersje menu: zup, dań głównych, deser, oraz lampka wina lub woda z cytryną dla dzieci kompot .
Wielki Piątek
Obiad
ZUPA:
- Rosół z makaronem
- Krem pomidorowy z groszkiem ptysiowym
DANIE GŁÓWNE:
- Ryba miruna w cieście koperkowym z ziemniaki puree i surówka z kapusty kiszonej
- Grillowany filet z kurczaka z bekonem i serami regionalnymi z ziemniaki opiekanymi i surówką colesław
DESER:
- Królewicz
Wielka Sobota
Obiad
ZUPA:
- Rosół z makaronem
- Ogórkowa z ryżem
DANIE GŁÓWNE:
- De volaille z ziemniakami puree i zestawem surówek
- Schab w sosie pieczeniowym z kluskami śląskimi i buraczkami z chrzanem i jabłkiem
DESER:
- Ptasie mleczko
Niedziela Wielkanocna
Obiad
ZUPA:
- Rosół z makaronem
- Kwaśnica z żeberkiem wędzonym
DANIE GŁÓWNE:
- Polędwiczki wieprzowe z sosem borowikowym z ziemniakami puree i kapustą modrą
- Kofty z jagnięciny z frytkami i mixem sałat + dip czosnkowy
DESER:
- Szarlotka na ciepło z lodami waniliowymi
Poniedziałek Wielkanocny
Obiad
ZUPA:
- Rosół z makaronem
- Barszcz czerwony z uszkami
DANIE GŁÓWNE:
- Roladka drobiowa ze szpinakiem i suszonymi pomidorami w sosie śmietanowo-ziołowym
- z ziemniakami opiekanymi oraz zestawem surówek
- Kotlet po Zbójnicku z ziemniakami puree i kapusta zasmażaną
DESER:
- Ciasto „Stefanka”
Śniadanie Wielkanocne Hotel Dwór Karolówka Restauracja Zakopane