Biesiada Góralska z regionalnymi przysmakami rozgrzeje zimą każdą imprezę – Restauracja Karolówka Zakopane
Menu biesiady
- Przystawka: oscypek w boczku z grilla
- Zupa: Kwaśnica na żeberku wędzonym.
- Koryta z daniem głównym: Golonka po zbójnicku, karczek z grilla z masłem czosnkowym, pierogi z mięsem kraszone skwarkami, pstrąg z potoka, chrupiące owijacze, moskole z bryndzom, wybór sałat
- Deser: Kołacz serowy z kruszonką
- Napoje: Herbata po góralsku z prądem
Nasza Golonka po Zbójnicku uzyskała wyróżnienie w Konkursie Smaki Podhala, a nasza restauracja została włączona do prestiżowego Kulinarnego Szlaku Podhala
Minimalna liczba gości 6 osób.
Góralska Kapela – na życzenie dodatkowo płatna.
Regionalna Biesiada Góralska – Restauracja Karolówka Zakopane informacji dodatkowych udzieli recepcja hotelu.