+48 18 20 11 317 mobile + 48 728 864 485 Karolówka Hotel Zakopane ul. Chłabówka 1

Żurawina na wytrawnym winie do oscypków i mięs

8,99 z VAT

Żurawina na wytrawnym winie przyrządzona tradycyjnej receptury, jest specjalnością kuchni podhalańskiej stanowi doskonały dodatek do mięs pieczonych zwłaszcza do kaczki oraz do grillowanych oscypków. Skład użytych surowców: Żurawina owoce całe, wino wytrawne czerwone, skrobia ziemniaczana, cukier . ŻURAWINA nie zawiera konserwantów ani glutenu. Dzięki pasteryzacji termicznej w szklanych słoikach 200ml zachowuje przydatność do spożycia przez 6miesiący. Po otwarciu słoika należy zawartość spożyć do 2 dni. Waga netto: 160g±10%
Restauracja posiada wdrożone procedury bezpieczeństwa sanitarnego HACCP i GMP, dotyczące bezpieczeństwa zdrowotnego żywności.

Kontakt z recepcją +48 18 201 13 17

Brak w magazynie

SKU: VR-1-1-5-2-1-1-2 Kategoria: