Obiady, obiadokolacje - Hotel Dwór Karolówka***
Oferta dla grup zorganizowanych obiadów serwowanych, różnorodna oferta dań głównych, znakomitych deserów.
Obiad 4-daniowy
Zestaw I
- Owijacze – schab w chrupiących plastrach w boczku
 - Krem z pomidorów
 - Pierś z kurczaka nadziewana brokułami i serem gorgonzola z sosem z białego wina, podana z rozetką ziemniaczaną i bukietem warzyw
 - Lody waniliowe z musem truskawkowym
 - Kompot
 
Zestaw II
- Sałatka grecka
 - Zupa grzybowa z grzankami
 - Roladki wieprzowe ze szpinakiem i mozzarellą w sosie rokforowym, podane z ziemniakami puree i bukietem warzyw
 - Sałatka owocowa
 - Kompot
 
Zestaw III
- Tarta nadziewana szpinakiem i serem pleśniowym, podana na mixie sałat
 - Krem brokułowy z prażonymi migdałami
 - Kotlet kasztelan podany z ziemniakami z koperkiem i kapustą zasmażaną
 - Tiramisu
 - Kompot
 
Zestaw IV
- Caprese (ser mozzarella z pomidorami i bazylią i pesto)
 - Zupa czosnkowa serem i z grzankami
 - Karczek z grilla z ziemniakami puree i zestawem surówek
 - Szarlotka na ciepło z lodami waniliowymi
 - Kompot
 
Zestaw V
- Oscypek z żurawiną
 - Barszcz czerwony z uszkami
 - Pstrąg pieczony w ziołach z migdałami podany z puree ziemniaczanym i brokułami
 - Sernik wiedeński
 - Kompot
 
Obiad 3-daniowy
Zestaw I
- Barszcz ukraiński
 - Pierś z indyka faszerowana boczkiem z białym sosem, ryżem i bukietem warzyw
 - Puchar lodowy
 - Kompot
 
Zestaw II
- Żur staropolski z kiełbasą i jajkiem
 - Mintaj w cieście koperkowym podany z pieczonymi ziemniakami i bukietem warzyw
 - Galaretka z owocami
 - Kompot
 
Zestaw III
- Rosół domowy z makaronem
 - Pierś z kurczaka po parysku podana z frytkami i surówką z kapusty pekińskiej
 - Panna Cotta
 - Kompot
 
Zestaw IV
- Zupa grzybowa
 - Staropolska pieczeń ze schabu szpikowanego z sosem tymiankowo – miodowym, podana z purée ziemniaczanym i buraczkami
 - Deser lodowy
 - Kompot
 
Zestaw V
- Kwaśnica
 - Roladka wołowa podana z kluskami śląskimi i kapustą modrą
 - Fantazja truskawkowa
 - Kompot