Moskole podhalańskie podpłomyki z Bryndzą
15,29zł z VAT
Moskole podhalańskie podpłomyki z ziemniaków i mąki 3 sztuki podawane z serem owczym Bryndzą. Danie gotowe przygotowane bezpośrednio przed wysyłką, pakowane próżniowo w hermetyczną folię spożywczą. Przyrządzone wg tradycyjnej góralskiej receptury, na „blasze” bez dodatku tłuszczu. Danie samo stanowi lekki posiłek ale też jest doskonałym dodatkiem do różnych mięs. Skład użytych surowców: Ziemniaki, mąka pszenna, ser owczy bryndza. Wyrób nie zawiera konserwantów.
Nasza rekomendacja przed spożyciem – Moskole podajemy na gorąco.
Tradycyjnie: Moskole po wyjęciu z folii przekładamy na lekko podgrzaną patelnię posypaną odrobinę mąką, podgrzewamy przewracając do oczekiwanej temperatury.
Mikrofala: Zawartość opakowania z Moskolami po rozpakowaniu z folii spożywczej umieszczamy w naczyniu przeznaczonym do użytku w mikrofali i podgrzewamy do oczekiwanej temperatury.
Następnie rozpakować opakowanie z Bryndzą i podawać jak na załączonym obrazku.
Waga netto zawartości opakowania z Moskolami wynosi 250g±10% + opakowanie z serkiem owczym Bryndzą 50g±10% .
Restauracja posiada wdrożone procedury bezpieczeństwa sanitarnego HACCP i GMP, dotyczące bezpieczeństwa zdrowotnego żywności.
Kontakt z recepcją +48 18 201 13 17
Brak w magazynie